Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem Internet stranice Udruge smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Internet stranicama Udruge smatraju se i sve pridružene stranice i servisi koji pripadaju domeni kso.hr. 

Udruga zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.  

Svrha Internet stranice Udruge je približiti korisnicima i javnosti rad Udruge.

Udruga se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti Udruzi nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. 

Iako Udruga nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.  

Udruga ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Udruge na druge stranice.

"I možda, samo možda, moje putovanje će inspirirati nekoga drugog da se ne preda, da nastavi borbu, ma koliko teško bilo. Možda će moje iskustvo biti svjetionik u tami, znak da se uvijek može ići naprijed, ma koliko strašno izgledalo sutra."

Dejan Đuran

EuroVelo13

Living with Parkinson's on bicycle

IBAN: HR4524840081135294620

Udruga KRENI SAD I ODMAH

PayPal: dejan.duran@gmail.com

Revolut: janran

Hvala na razumijevanju!